ALGEMENE VOORWAARDEN

 

 

PERSOONSGEGEVENS

Wanneer u ons persoonlijke gegevens verstrekt, geeft u ons toestemming om deze gegevens te gebruiken om onze verplichtingen tegenover u na te komen en de service te bieden die u van ons verwacht. We hebben uw gegevens nodig om:
– Een persoonlijke account bij Eightfold te creëren.

– Bestellingen via onze online diensten te verwerken en verzenden.

– Marketinginformatie zoals nieuwsbrieven te versturen.

– Contact op te nemen in geval van problemen met de bezorging van uw bestelling.

– Vragen te beantwoorden en u te informeren over nieuwe en/of gewijzigde diensten.

We slaan uw gegevens niet langer op dan nodig voor het uitvoeren van onze diensten of zolang als we bij de wet verplicht zijn. Daarna worden uw persoonlijke gegevens verwijderd.

 

RECHTEN

U hebt het recht om informatie op te vragen over de persoonlijke gegevens die we voor u bewaren. Mochten de gegevens onjuist, incompleet of niet van toepassing zijn, kunt u ons vragen de gegevens te wijzigen of te verwijderen.

TOEGANG

We zullen uw gegevens nooit doorsturen/verkopen/ruilen aan/met derden voor marketingdoeleinden buiten die van Eightfold.

 

CREDITCARDBETALINGEN

Om betalingen bij Eightfold zo veilig mogelijk te maken wordt alle informatie in versleutelde vorm verzonden met gebruik van SSL (Secure Sockets Layer). Dit betekent dat de informatie door een beveiligde verbinding wordt verstuurd en dat uw gegevens niet door externe partijen gezien kunnen worden.
Voor creditcardbetalingen via PayPal werken we samen met een geautoriseerde betalingspartner die ons direct bij de bank laat controleren of de creditcard geldig is voor aankopen. Dit betekent dat creditcardgegevens volgens de hoogste veiligheidsstandaard verwerkt worden.