Mix: Gitchell Moore

podcast_gitchellmoore

Eightfold biedt in samenwerking met producers, dj’s en labeleigenaren, mixes aan die te beluisteren en te downloaden zijn via onze website. Voor de lancering van onze website, vroegen wij aan Common Thread en Outernational labeleigenaar, producer en dj Gitchell Moore om voor ons een mix te maken. Daarnaast selecteerde hij 5 fragmenten, kunstwerken en andere stukken die hem inspireren. Hieronder zijn mix.

 

Selectie Gitchell Moore:
#01: Alles van Eyeless In Gaza.
Ondergewaardeerde maar briljante band uit Engeland. Link 2, Link 3.
#02: Alles van Mate Pavic.
Geweldige kunstenaar uit mijn stad Rotterdam.
#03: Zoroastrisme.
Na zowat ieder geloof te hebben overwogen heb ik lang geleden besloten om spiritueel autonoom te blijven. Ik ben zwaar overtuigd van het bestaan van definiërende energiestromen, zowel goed als kwaad. De invloed van het geloof op het dagelijks leven, de verschillen tussen bepaalde stromingen en het concept van onderwerping aan een niet aangetoonde kracht vind ik fascinerend. Zoroastrisme is misschien een iets minder bekende oud-Perzische stroming maar ik raad een ieder aan om het basis idee van dit geloof eens goed door te lezen.
#04: Gay Cinema.
Ik ben de laatste tijd veel gay cinema films aan het checken. Zonder enige politieke statement van mijn kant, blijft ik het interessant vinden om te zien hoe strijd en emotionele pieken worden belicht in films met ‘gay-thema’s’. Ik heb dat ook vaak met films die gaan over minderheden. Tip: The Normal Heart.
#05: MangulicaFM en The Cyclist Conspiracy.
Twee van de meest inspirerende mensen die ik in het afgelopen jaar heb ontmoet. Geweldige muziek , grote denkers.