VERZEKEREN

VERZEKEREN

In onze webshop vindt u de verzendkosten van elk product. Deze is onder andere gebaseerd op de verzekering van het werk dat u heeft besteld en wordt vastgesteld op basis van de gegevens van PostNL.

 

AANGETEKEND VERZENDEN

Bij aangetekende verzending is de inhoud van het bestelde werk tot maximaal 500 euro verzekerd tegen verlies of beschadiging. Dat geeft rust en een veilig gevoel. Voordelen van een aangetekende verzending:
– Tot 500 euro vergoeding bij verlies of beschadiging
– Geadresseerde tekent voor ontvangst
– Altijd een verzendbewijs Pakket eenvoudig volgen met Track & Trace
De kosten voor het versturen van een Aangetekend pakket hangen af van het formaat, het gewicht, de verpakking en de bestemming van de zending. We gaan uit van de door PostNL vastgestelde prijs van 8,60 tot 10 kg bij verzending in NL + verpakkingskosten van 6,40 euro.

VERZEKERD VERZENDEN

Met Verzekerservice pakket van PostNL zijn aankopen tot maximaal 5500 euro verzekerd bij verlies of beschadiging. De voordelen van de Verzekerservice:
– Inhoud van uw pakket tot maximaal 5.500 euro verzekerd bij verlies of beschadiging
– Geadresseerde tekent voor ontvangst
– Altijd een verzendbewijs
– Pakket eenvoudig volgen met Track & Trace

De kosten voor het versturen van een Verzekerservice pakket binnen Nederland hangen af van het formaat, de verpakking, het gewicht en de bestemming van de zending. We gaan uit van de door PostNL vastgestelde prijs van 14,45 tot 30 kg, bij verzending in NL.