VERZENDEN EN RETOURNEREN

VERZENDEN

Na uw bestelling wordt uw werk binnen 2-4 werkdagen verzonden. Alle verzendingen worden aangetekend of verzekerd verstuurd. Als u niet thuis bent ten tijde van de bezorging laat PostNL een bericht achter in uw brievenbus. U kunt dan contact opnemen met PostNL over de aflevermethode.
Als uw bestelling is verzonden moet u het product retourneren om een terugbetaling te ontvangen. De vrachtkosten zijn dan voor uw rekening. Het is niet mogelijk om uw bestelling te wijzigen nadat deze is ingediend. Dat geldt ook voor het verwijderen van een item, het veranderen van het afleveradres of de betaalwijze.  Alle pakketten worden verzonden via PostNL vanaf ons adres in Rotterdam.

 

VERZENDKOSTEN

In onze webshop vindt u de verzendkosten van elk product. Deze is gebaseerd op de maat, het gewicht en de verzekering en vastgesteld op basis van de gegevens van PostNL. Deze verzekering is nodig aangezien elk item van hoge waarde is. Meer informatie over de prijs van uw verzending vindt u hier.

RETOURNEREN

Mocht er iets mis zijn met het werk dat u heeft ontvangen, neem dan contact met ons op. Vermeld in uw e-mail zoveel mogelijk details en eventueel foto’s zodat we een goed beeld krijgen van het probleem.
Als u niet tevreden bent met het bestelde werk, retourneer het dan binnen drie werkdagen na ontvangst in de originele verpakking met de bijgesloten bon voor een terugstorting. Producten die niet binnen drie werkdagen in de originele verpakking zonder schade op ons adres zijn ontvangen, worden niet vergoed.
Na het ontvangen van uw retournering wordt het geld teruggestort op het rekeningnummer dat u heeft vermeld bij uw bestelling. De originele verzendkosten van het product worden niet geretourneerd. De kosten voor het terugsturen van het werk zijn voor uw rekening. Ook is het pakket uw verantwoordelijkheid tot het op ons adres is ontvangen. Zorg er daarom voor dat het pakket goed wordt ingepakt en geen schade oploopt.

 

HOE WERKT RETOURNEREN

Let erop dat u bij het retourneren van uw product het ordernummer, uw naam en uw adres meestuurt. Zonder deze details is het voor ons niet mogelijk het geld terug te storten.

Ons retouradres is:
Nieuwe Binnenweg 192B, 3021GK, Rotterdam, Nederland
We storten het geld van het werk binnen 48 uur terug op uw rekening.